Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (2.46 secunde)
Organizatia Environmental Health Trust a demonstrat ca femeile care poarta astfel telefonul mobil risca sa dezvolte cancer la san.
la cei 45 de ani ai sai, a aflat ca are cancer la san. ... Iar a cincea oara a facut si cancer la tiroida din cauza tratamentului cu radioterapie.
Vin si femei in urma unui cancer. ... Dar ca sa scoti ambii sani pentru ca cineva din familie a avut cancer sau ca o anumita analiza a iesit pozitiva pentru cancerul de san este o exagerare.
intre constientizarea riscurilor si dorinta de a se expune la soare, dar si intre cunoasterea semnelor unui potential cancer de piele si refuzul de a demara o verificare a alunitelor sistematica si regulata, fie din proprie initiativa, fie la recomandarea medicului dermatolog.
Cercetatorii spera ca astfel pot furniza o modalitate de a tinti tipuri de cancer care sunt dificil de tratat. In studiile pe esantioanele de pacienți cu cancer, sferele au parut ca sporesc eficacitatea radioterapiei si chimioterapiei conventionale, imbunatatind sansele ca toate celulele tumorale sa fie ucise.
In marea majoritate a cazurilor, infectia cu VHC evolueaza spre ciroza si cancer hepatic.
ANPCC are in plan dezvoltarea unui program transfrontalier ce va se concretiza prin construirea unui complex medico-social ce va cuprinde azil pentru batrani, sanatoriu pentru bolnavii de cancer si, nu in ultimul rand, un centru de cercetare.
Iar incidentul dramatic era sinuciderea sotiei bolnave de cancer.
In viziunea lui antisociala, antipopulara si, deloc in ultimul rand, antinationala, salariile profesorilor, medicilor, militarilor, politistilor, ca si pensiile muncite ale oamenilor reprezinta un "cancer pe buget". ... Asemenea costuri n-au cum sa reprezinte un "cancer bugetar".
Un specialist crede ca ar putea fi semne de imbatranire, efecte ale soarelui sau indicii de cancer al pielii.
Preluand constructiv campania de imbolnavire a lui Traian Basescu de cancer, de ciroza, SIDA si Alzheimer simultan, pe care o duce eroic foaia "Rimare" a bolnavului fericit C.V. ... "De cancer se moare?
Am fost diagnosticata cu cancer! ... Italianca Francesca Schiavone, 39 de ani, a postat un mesaj dramatic pe contul de Twitter in care a dezvaluit lupta prin care a trecut in ultimele luni, dupa a fost diagnosticata cu cancer. ... Am fost diagnosticata cu cancer.
In medicina genomica pentru tratarea cancerului, se foloseste o portiune din tumora, care se scaneaza” genetic, a explicat, intr-o conferinta de presa la New York, Norman Sharpless, directorul Lineberger Comprehensive Cancer Center de la Universitatea Carolina de Nord, participant la acest program.
Mickey Rourke are cancer! Celebrul actor american Mickey Rourke, cunoscut mai ales datorita rolului din filmul "The Wrestler" (Luptatorul), are cancer.
Ilinca Vandici (26 de ani) a fost devastata la moartea tatalui sau, decedat in 2008 din cauza unui cancer. ... Tatal Ilincai, Ioan Vespasian Vandici, a murit in februarie 2008, la doar 56 de ani, fiind rapus de cancer. ... Tata era bolnav de cancer.
Magda Marincovici) Rita Wilson, sotia starului Tom Hanks, a anuntat, marti, 14 aprilie, ca a facut o dubla mastectomie si reconstructie mamara dupa ce medicii i-au pus diagnosticul de cancer al sanului.
Jane Fonda s-a operat de cancer la 80 de ani: ... In 2010, Jane Fonda a suferit o interventie chirurgicala la sani dupa ce a fost diagnosticata cu un cancer mamar.
Administrarea de estrogeni pe cale transcutanata ar putea reprezenta o alternativa la tratamentele hormonale actuale indicate in in cazurile de cancer de prostata in stadii avansate, demonstreaza un studiu britanic. Se stie ca formele avansate de cancer de prostata necesita un tratament hormonal pentru a bloca secretia de testosteron.
Prezenta sangelui in scaun poate fi un simptom al cancerului intestinului gros sau rectului, insa nu toate sangerarile de acest fel sunt cauzate de cancer. ... 4din 10 oameni care sufera de cancer al intestinului gros sau al rectului primesc un rezultat pozitiv in urma efectuarii acestui test.
Plasture cu estrogeni - terapie care tine in frau cancerul de prostata cu metastaze cu mai putine efecte adverse (Autor Magda Marincovici) Administrarea de estrogeni pe cale transcutanata ar putea reprezenta o alternativa la tratamentele hormonale actuale indicate in in cazurile de cancer de prostata in stadii avansate, demonstreaza un studiu britanic.
google-analytics.com